Sommertid

Eggy Pop Out by Guglielmo Berchicci

Sommeren er kommet, og det er blevet tid til at nyde de skønne aftener udendørs.
Eggy Pop Out serien er med sin organiske form og bløde lys perfekt til formålet.
Eggy Pop Out serien fås i 3 størrelser (ø32, ø55, ø70) med tre kabellængder (3, 5 eller 8m). Fatning: E27/230V.
Fremstillet af PE, som er et genanvendeligt, UV-resistent og stærkt plastmateriale. Tætningsklasse: IP55. Eggy Pop Out kan dermed anvendes udendørs hele år.
Fastgør dem til underlaget med fikseringsbeslaget (tilkøbes), eller flyt dem rundt, hvis du har flere hyggekroge i haven.
Design: Guglielmo Berchicci.
Produceret i Danmark.
Klik her for mere information! 

Grid

Grid er en moderne pendel med referencer til den klassiske skandinaviske designtradition. En forfinet fortolkning af de traditionelle industrilamper, som i gamle dage anvendtes ved metaldrejebænke.
Grid lampen giver et behageligt, direkte lys uden blænding, takket være lyskildens tilbagetrukne placering. Skærmens form giver en perfekt reflektion af lyset, som skaber en bred lyskegle, trods Grids forholdsvis lille størrelse.
Grid er yderst velegnet over eksempelvis spiseborde, kantineborde, diske m.v. i private og offentlige indretninger.
Design: Tom Stepp.
Produceret i Danmark.
Klik her for mere information! 

NOLA
på Hotel Kong Arthur

Det 4-stjernede hotel Kong Arthur i København indviede i 2019 en række nye værelser og renoverede de eksisterende. Alle indrettet med vores Nola lamper.

Oblique Bordlampe

Design: Tom Stepp – 1979/2019
Oblique Messing blev lanceret i 2019 i anledning af Oblique seriens 40 års jubilæum. Kipled og stag er fremstillet i massiv børstet messing, som er behandlet med en transparent lak for at bevare messingen smuk og ensartet.
Oblique er en tidløs og elegant lampeserie med enestående detaljer, finish og funktionalitet. Lampeskærmens design sikrer et asymmetrisk og blændfrit lys.
Tænd/slukkontakten er på elegant vis integreret i det kip- og drejelige lampehoved, som gør lampen let at betjene.
Oblique fås også som matchende væglampe og gulvlampe.
Produceret i Danmark.

Oblique Table Brass/Olivegreen

MODTAG VORES NYHEDSBREV:

Cph Lighting er medlem af Elretur. Danmarks største kollektivordning og håndterer producentansvaret for elektrisk og elektronisk udstyr (WEEE) samt batterier på vegne af deres mere end 800 medlemmer. Elretur sørger med andre ord for en ansvarlig og omkostningseffektiv indsamling og håndtering af ca. 80% af det elektronik- og batteriaffald, der afleveres på landets genbrugspladser.
Klik på logoet ovenfor for mere information om Elretur.