Nyhed: Oblique Sand

Den ikoniske Oblique lampeserie fås nu i en ny smuk farve, Sand.

Cph Lighting lancerer nu en ny farve til Oblique lampeserien: Sand. En naturlig tilføjelse til den eksisterende Oblique farvepalette, som udover hvid og sort (mat og blank), nu består af fem smukke farver: Flintgrå, Petroleumsblå, Olivengrøn, Teglrød og Sand.

Sand er et ”varmt alternativ” til den neutrale hvide og harmonerer smukt med de mange naturlige og langtidsholdbare materialer, der kendetegner den nordiske indretning, såsom træ, sten, marmor, uld, papirflet og læder.

Farven Sand er desuden smuk i kombination med både den kølige krom og den varme børstede messing – de to overflader, som tilbydes på Oblique seriens stag og kipled.

Oblique farverne fremhæver seriens klassiske og elegante formsprog. Farverne er harmoniske, de larmer ikke og kan nydes i mange år og generationer.

Den smukke farvepalette gør det muligt at finde et match i de fleste indretninger. Uanset om lampen skal komplementere rummets øvrige farvesætning eller blot være en diskret lysgiver.

Den nye Sand farve er, som de øvrige Oblique farver, udvalgt i tæt samarbejde med designer MDD og farveekspert Sharon Fisher.

Oblique – det perfekte match imellem design og funktionalitet.

Oblique lampeserien består af tre matchende lampemodeller: Gulvlampe, bordlampe og væglampe. Serien er designet af den danske arkitekt Tom Stepp i 1979.

Tom Stepps pragmatiske tilgang til designprocessen er kendetegnet ved ligeværdig fokus på funktionalitet og langtidsholdbart design.

Derfor er Oblique serien ikke blot en smuk designklassiker, som kan gå i arv til næste generation. Seriens mange funktionelle kvaliteter gør den også til den idéelle læse- og arbejdslampe:

    • Det skrå lampehoved giver et asymmetrisk, fremadrettet lys, som ikke blænder brugeren.
    • Oblique lampens afbryder er en integreret del af lampehovedet og kan derfor betjenes let og intuitivt indenfor armslængde.
    • Lampehovedet kan kippes og drejes, så man let kan styre lyset i den ønskede retning.
    • Oblique gulvlampen og bordlampen har en stabil fod, som ikke fylder meget på gulvet, skrivebordet eller natbordet.

 

Oblique serien er dermed et perfekt valg til både private hjem og erhvervsindretninger, hvor der stilles store krav til både funktionalitet, kvalitet og design.

Lyskilde: E27-230V.

Produceret i Danmark.

Oblique Farver 2023

Pressen:

For fremsendelse af pressemateriale, kontakt os venligst på:
info@cphlighting.dk
tlf. 75 18 01 06