Dyson

dyson

Den britiske designer Jake Dyson står bag lampeserien CSYS og senest pendlen CU-BEAM.
CSYS serien er en serie LED lamper, som består af en gulvlampe, bordlampe på fod, samt bordlampe med klemme.
CU-BEAM er to LED pendler til hhv. indirekte og direkte belysning.

Jake Dysons produkter er kendetegnet ved. bl.a. udnyttelsen af en særlig køleteknik, udviklet af rumindustrien, som giver LED dioderne en meget lang levetid. Dette kombineret med en stræben efter at kombinere den seneste teknologi med et elegant design, gør Jake Dysons produkter helt unikke.

Cph Lighting er distibutører af Jake Dysons designs i Danmark.

For information om produkterne og priser, kontakt os på: info@cphlighting.dk eller tlf.75180106.

CSYS

CSYS

CSYS (Coordinate System) er en serie dæmpare LED armaturer, som kombinere den seneste teknologi med elegant og innovativ justerbarhed.
Ved hjælp af en afkølingsteknologi, som er udviklet af rum industrien, har Jake Dyson en livslængde på dioderne på  over 37 år.
Afkølningen består af en vanddråbe i et kobberrør, som under vakuum leder varmen bort. Dette gør, at dioderne drives ved blot 30 grader over rumtemperatur, som giver mere end 160.000 timers livslængde og meget stabil drift.
CSYS fås som bordlampe på fod, bordlampe med klemme, samt gulvlampe.

CU-BEAM

CU-BEAM

Takket være den seneste LED-teknologi fra CREE og en revolutionerende køleteknik udviklet af rumindustrien opnår lyskilden i Cu-Beam en levetid som aldrig tidligere er set i et passivt kølet LED-armatur. Forventet levetid er 160.000 timer. Cu-Beam er designet til indirekte belysning og giver et diffust og meget behageligt grundbelysning.
Aramaturet fås også i en version til direkte lys, Cu-Beam dowlight, som er velegnet til eksempelvis kontorer, lufthavne og gallerier.Armaturet leverer flere lumen fra én lyskilde end de fleste pendelarmaturer præsterer med en rækkke af lysdioder.
Lysstyring med DALI.