HVIDBJERG STRAND FERIEPARK

HVIDBJERG STRAND FERIEPARK

Hvidbjerg Strand Feriepark er beliggende i Blåvand på den jyske Veskyst. I november 2023 indviede de deres smukke, nye receptionsbygning.

Austere-Solitaire pendler i børstet messing oplyser receptionsskranken. Lampernes elegante, minimalistiske design og materiale spiller smukt sammen med de imponerende rå granitblokke, som udgør fronten på skranken.

Hvidbjerg Strand Feriepark er en af Danmarks få 6-stjernede campingpladser. I 2016 fik de som den første campingplads i Danmark Campingrådets fineste udmærkelse *Superior, og i 2018 modtog de som den første campingplads 6 stjerner. Tyske ADAC har gentagne gange kåret deres campingplads til at være blandt Europas 12 bedste campingpladser, og de arbejder løbende på at gøre deres gæsters ferieoplevelser endnu bedre.

Projektår: 2023
Fotos: Hvidbjerg Strand Feriepark. www.hvidbjerg.dk
Indretning: Living by B.