SANDBJERG GODS

SANDBJERG GODS

Sandbjerg Gods, smukt beliggende ved Alssund udenfor Sønderborg, kunne i foråret 2023 fejre afslutningen på et større renoveringsprojekt, som bl.a. omfattede alle godsets værelser. Godsets værelser er indrettet i stedets mange forskelligartede bygninger. Dette gør, at ikke to værelser er ens.

Som sengebelysning på de nyrenoverede værelser faldt valget på Oblique væglamper og bordlamper. Alle i farven sort med kipled og stag i enten krom eller børstet messing – matchende de forskellige rums indretning og møblering. I nogle af værelserne var man udfordret af skråvægge. Her var løsningen at indrette med Oblique bordlamper i specialhøjde, som blev fremstillede specifikt til dette projekt.

Projektet blev leveret i samarbejde med Interiør A/S.
Fotos: Ole Toldbod.
Projektår: Ultimo 2021-Primo 2023.

Om Sandbjerg Gods:
Sandbjerg Gods, som kan dateres tilbage til 1500 tallet, har en meget spændende historie.
Læs om den her:  www.sandbjerg.dk/da-dk/om-os/historien-om-os