JECKELS GL. SKAGEN

JECKELS GL. SKAGEN

Jeckels Gl. Skagen er et ikonisk sted i den berømte ferieby Gammel Skagen.

Stedet blev oprindeligt bygget som en købmandsgård i 1826. I 1860 blev stedet købt af Rudolf Jeckel, som omdannede stedet til hotel. Siden 1984 er Jeckels blevet drevet som timeshare ferielejligheder.

Den smukke bygning, naturligvis malet i den klassiske skagensgule farve, er beliggende med udsigt til vandet, som kan ses fra alle 42 lejligheder.

I 2022 blev et større antal lejligheder renoveret. Dette skete naturligvsi i respekt for stedets historie og klassiske badehotelstil med en blanding af antikke og nye møbler, samt ny belysning. Til renoveringen valgte de Oblique sengelamper og gulvlamper i forskellige farver, som matcher lejlighedernes indretning.

Fotokredit: Jeckels Gl. Skagen

Lær mere om Jeckels Gl. Skagen: www.jeckels.dk