Scar-Led på Radisson Red Aarhus

Scar-Led på Radisson Red Aarhus

Nordens første Radisson RED Hotel åbner inden længe i hjertet af Aarhus med 78 værelser, atrium, restaurant, bar, reception, konference og mødelokaler samt grab&go område.

Det århusianske indretningsfirma DOKK16 har haft ansvaret for leverance af alt inventar, og det er i samarbejde med DOKK16, at Cph Lighting har haft fornøjelsen at levere Scar-led sengelamper fra Trizo21 til hotellets værelser, samt læselampe til en specialdesignet læsekrog i atriet.

Til værelserne er anvendt model Scar-led 1FDS påbygningsversionen med integreret driver og afbryder. Grundet særlige krav til installationen, blev lamperne leveret med tilledning og EU-stik. Til læsekrogen i atriet leverede vi indbygningsversionen Scar-Led 1FDS 60.

“Hele projektet og konceptet bag Radisson RED har haft fokus på den lokale kultur, samt at give gæsten en anderledes og uforglemmelig hoteloplevelse, hvor indretningen skulle afspejle det pulserende og kulturrige liv i lige netop Aarhus…Hotellet med det unikke koncept, er endt med at afspejle den lokale kunst, samt design og mode i Aarhus”. (Citat: Dokk16).

Produkter (klik for mere information):
Scar-led 1FDS Built-up
Scar-led 1FDS 60

Fotokredit: DOKK16
Produkt: Scar-led fra Trizo21
Totalleverandør (inventar): DOKK16
Arkitekt: Luplau & Poulsen
Rådgivende ingeniør: Moe A/S
Projektår: 2020