Hotel Kong Arthur værelser

Hotel Kong Arthur værelser

Det 4-stjernede hotel Kong Arthur ligger i en majestætisk hvid palæbygning, et tidligere lærlingehjem fra 1882, ved Søerne i København. Hotellet har over flere etaper siden foråret 2018 været igennem en omfattende renovering af hotellets 155 eksisterende værelser og en udvidelse af hotellets kapacitet med yderligere 64 helt nye værelser.

Cph Lighting har leveret Nola sengelamper og skrivebordslamper til alle værelser. Nola sengelamperne er til dette projekt lavet i en specialudgave med flange til montering i vægpanelerne.

Værelsesprojektet er gennemført i etaper fra 2019-2020 og 2023-2024.

Hotel Kong Arthur om deres nye indretningskoncept:

“Vi har udvidet Hotel Kong Arthur og tilføjet 64 nye Københavner-værelser. Det kalder vi den nye stil, fordi den er inspireret af de klassiske lejligheder i indre København. Der er tale om renovering af høj kvalitet i en smuk historisk bygning. Høje vægpaneler, smuk sildebensparket, hygge og en afslappet atmosfære og værelser indrettet med henblik på at få dig til at føle dig hjemme her i Københavns bedste kvarter, i hvert tilfælde hvis du spørger de lokale. Området omkring Nansensgade er stedet, hvor københavnere gerne vil bo, hvis de får muligheden”.

Ny morgenmadsrestaurant
Det store renoveringsprojekt indbefattede også en gennemgribende nyindretning af hotellets morgenmadsrestaurant, som stod klar i maj 2019. Også hertil leverede Cph Lighting belysning. Læs mere HER!

Indretning: Marianne Fryland/Dynamo Studio
Fotos: Hotel Kong Arthur og Cph Lighting