Eggy Pop hos Creuna Stockholm

Eggy Pop hos Creuna Stockholm

Creuna er et online marketing bureau med kontorer i Sverige, Norge, Finland og Danmar. I Stockholm har Creuna og deres 150 ansatte domicil i et i alt 3000m2 stort kontormiljø på Kungsholmen i den tidligere biograf Ritz og Ansgarkirken.

Creuna har sammen med arkitektfirmaet Sandell & Sandberg skabt et unikt kontormiljø med mange anderledes løsninger. I den gamle biografsal har man bl.a. en stor samlingssal med scene, som fungerer både til events i branchen, samt som café og kantine for Creunas medarbejdere og kunder. I kirkedelen finder man åbne kontorlandskaber.

I biografsalen, finder ma Eggy Pop Up væglamper og Eggy Pop pendler, som nænsomt er installeret i det smukke loft, hvor udsmykningen er bevaret.

Leveret af Fox Belysning. Foto: Creuna