Specialarmaturer til Kostalden Hindsgavl Slot

Specialarmaturer til Kostalden Hindsgavl Slot

Kostalden på Hindsgavl Slot blev i 2008 renoveret med 23 hotelværelser i stueetagen og 5 mødelokaler i tagetagen. Mødelokalerne er store og med synlige bjælker og loft til kip. Grundet fredningsreglerne kunne man ikke umiddelbart etablere ovenlysvinduer i rummene. For at skabe lyse og imødekommende lokaler blev løsningen et specialarmatur i et design, som matchede rummets smukke arkitektur. Karen Exner fra Exners Tegnestue designede armaturerne i tæt parløb med Cph Lighting, som konstruerede og producerede armaturerne. De 60 armaturer består bl.a. af en frontplade i glas, monteret med diffust print på begge sider i et forskudt mønster, og monteret på væggen med messingskruer.
Projektår: 2008
Arkitekt: Karen Exner, Exners Tegnestue.
Foto: Realdania/Hindsgavl Slot