Specialarmaturer til Kostalden Hindsgavl Slot

Specialarmaturer til Kostalden Hindsgavl Slot

Kostalden på konferencehotellet Hindsgavl Slot i Middelfart blev i 2008 renoveret med 23 hotelværelser i stueetagen og 5 mødelokaler i tagetagen. Mødelokalerne er store og med synlige bjælker og loft til kip. Grundet fredningsreglerne kunne man ikke umiddelbart etablere ovenlysvinduer i rummene. For at skabe lyse og imødekommende lokaler blev løsningen et specialarmatur i et design, som matchede rummets smukke arkitektur. Karen Exner fra Exners Tegnestue (idag E+N Arkitektur A/S) designede armaturerne i tæt parløb med Cph Lighting, som stod for konstruktion og produktion af armaturerne.
De 60 armaturer består bl.a. af en frontplade i glas, monteret med diffust print på begge sider i et forskudt mønster, monteret på væggen med messingskruer.
Projektår: 2008
Arkitekt: Karen Exner, Exners Tegnestue (idag: E+N Arkitektur A/S).
Foto: Realdania/Hindsgavl Slot
www.hindsgavl.dk